FEDERAŢIA GRĂDINIILOR
ZOOLOGICE ȘI ACVARIILOR
DIN ROMÂNIA
GRĂDINI
ZOOLOGICE
ȘI ACVARII ÎN
ROMÂNIA
acasă | contact
Cine suntem?
Ultimele noutăți
2019-06-19

In anul 2018, FGZAR a gazduit Workshopul cu tema “Anestezia”, prezentat de Dr. Endre Sos si Dr. Viktoria Koroknai, medici veterinari la Zoo Budapesta.

In luna august a fost finalizat Proiectul Erasmus + “European Professional Zookeeper Qualification Framework” iniţiat de EAZA, in care FGZAR a fost partener. Proiectul a fost un succes fiind evaluat cu

citeste mai mult…

2019-06-19

In anul 2017, FGZAR a organizat 2 sedinte, in ianuarie si noiembrie, la Zoo Brasov, respectiv la Zoo Sibiu si a gazduit, in luna mai, sedinta membrilor Taxonomy Advisory Group (TAG) pentru Carnivore mici al EAZA, eveniment la care au participat reprezentanti ai: Smithsonian Institute USA, IUCN, EAZA Executive office, ICAS Brasov, Muzeul de Stiintele

citeste mai mult…

Contact

Grădina zoologică Turda Aleea Bailor FN Turda, Jud. Cluj
Tel/Fax 0264 311 125 federatiazooro@yahoo.com

Cine suntem?

Federatia Gradinilor Zoologice si Acvariilor din Romania este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, apolitica care are ca scop promovarea colaborarii intre gradinile zoologice din Romania in vederea conservarii biodiversitatii.

Din 2012, FGZAR este membru asociat al EAZA-Asociatia Europeana a Gradinilor Zoologice si Acvariilor.

Prin activitatile sale, FGZAR doreste alinierea la standardele europene in domeniul ingrijirii animalelor, al educatiei, al proiectelor de conservare si de cerecetare.

 

 

Copyright © 2020 FGZAR – Federatia Gradinilor Zoo si Acvariilor din Romania - All Rights Reserved